Congrazie
Cauta Job In orasul  
     

farmacie in jobs 1-10 of 1

Farmacist SefFeed Owning Country:
Dezvoltarea continua a relatiei cu partenerii farmaciei. Coordonarea si organizarea intregii activitati din cadrul farmaciei.
Added 9 days ago from GEDEON RICHTER FARMACIA SA

Director de filială
Studii superioare de medicină umană/veterinară, farmacie, biologie sau chimie. Căutăm o persoană responsabilă, dornică să înveţe lucruri noi, deschisă atât în…
Added 277 days ago from Bioclinica Analize Medicale

Farmacist
Supraveghează activitatea asistenților de farmacie. Studii de specialitate – Facultate de Farmacie. Certificat de membru Colegiului Farmaciștilor din Romania…
Added 12 days ago from Ecofarmacia

Reprezentant medical
Absolvent/ absolventa Universitatea de Medicina si Farmacie, Medicina Veterinara, Biologie, Inginerie Medicala. Abilitati de comunicare si negociere.
Added 72 days ago from Valdomedica Trading SRL

Reprezentant medical
Studii superioare (Medicină umană/veterinară, Farmacie, Chimie, Biologie). Promovarea și vânzarea serviciilor medicale de laborator.
Added 205 days ago from Bioclinica Analize Medicale

Reprezentant medical
Promovează produsele din portofoliu către medici și farmaciști, conform planului de marketing; Dezvoltă și întreține relațiile cu factorii de decizie din zona…
Added 295 days ago from SC GEDEON RICHTER FARMACIA SA

Farmacist
Gestionarea stocului de produse din farmacie. Studii superioare de specialitate - Facultatea de Farmacie. Asigurarea consilierii specifice si profesionale a…
Added 9 days ago from GEDEON RICHTER FARMACIA SA

Asistent Farmacie
Asigura asistenta farmaceutica farmacistului de tura. Eliberarea medicamentelor sub supravegherea farmacistului. Certificat de Membru al OAMMR.
Added 9 days ago from GEDEON RICHTER FARMACIA SA

Asistent farmacie
Se ocupa de aprovizionarea drogheriei gestionand atent stocurile si comenzile. Realizeaza inventarele si tine evidenta gestiunii drogheriei.
Added 230 days ago from Cora

Asistent Vanzare Plafar
Studii superioare sau medii in domeniu- farmacie, biotehnologii, chimie, nutritie- reprezinta avantaj ; Afi Cotroceni, Vitan, Baneasa, promenada si ParkLake.
Added 5 days ago from Indeed
Pages: 1