Congrazie
Cauta Job In orasul  
     

achizitii in jobs 1-10 of 1

Expert achiziţii publice principal I
Expert achiziţii publice principal I Compartimentul Achiziţii Publice 1. Experiență minim 3 ani în domeniul achiziţiilor publice;
Added 12 days ago from C.N.L.R. S.A.

Social Media Editor
Colaboreaza cu alte departamente (de achizitii, de vanzare, marketing, angetii publicitate); Candidatul ideal Social Media Editor.
Added 238 days ago from Smart Activity

Expert achiziții publice
Cunoaşterea legislaţiei naţionale aplicabilă în domeniul achiziţiilor publice; Acordă consultanţă în domeniul achiziţiilor publice pentru clienţii firmei:
Added 6 days ago from S.C EPMC Consulting S.R.L

Specialist achizitii
Negociaza contractele cu furnizorii si urmareste derularea acestora; Asigura necesarul de marfa prin analiza si lansarea de comenzi;
Added 19 days ago from Farmexim S.A.

Specialist achizitii
Studii superioare (avantaj studii economice). Cunostinte foarte bune de operare Excel (avantaj cunoastere programe ERP / BI).
Added 59 days ago from Regata

Responsabil achizitii
Abilitati bune de comunicare si negociere. Capacitatea de a lua decizii in mod independent, rapid si eficient. Experienta minimum 1 an pe un post similar.
Added 66 days ago from DELCASE SRL

COORDONATOR / SPECIALIST ACHIZITII
Minim 1 an experiență în domeniul de achizitii; Asigurarea achizitiilor de piese de schimb pentru masinile si utilajele comercializate de compania noastra.
Added 69 days ago from FARM TECH

Responsabil achizitii
Realizarea planului zilnic de achizitii; Experienta in achizitii min. 2 ani; Mentine si dezvolta relatia de colaborare cu furnizorii;
Added 69 days ago from AUTO BRAND SRL

Asistent(a) achizitii
Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature.
Added 216 days ago from PROFI

Internship Achizitii Slatina
Te provocăm să aplici pentru un internship in departamentul de Achizitii ! Crezi că ești un bun negociator ? Ce ne dorim de la tine:
Added 33 days ago from Pirelli
Pages: 1